engineering
laser
technology

Orvosi lézerek

     Az Opal lézercsalád a jól ismert és a lézersebészeti területen elterjedt CO2 laser előnyeit kínálja a felhasználóknak.                      A tartozékokkal a szabadkézi, a mikroszkópos és endoszkópos beavatkozások nagy pontossággal elvégezhetők.

Az Opal CO2 laser folyamatos, impulzus és szuperpulzált üzemben is tud működni. Ezekben az üzemmódokban beállított paraméterekkel jól kiválasztható az adott szövettípusnak legmegfelelőbb kezelési mód.

Az Opal lézercsalád 10, 25, 30 és 50 Watt eltérő teljesítményszintjével jól alkalmazkodik az eltérő felhasználói igényekhez. Az eltérő teljesítményszintek miatt a készülékek egynapos sebészetben és a fekvőbeteg ellátásban is jól alkalmazhatók.

Az Opal lézercsalád alkalmazási területei:

  • Fül-Orr-Gégészet
  • Nőgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Plasztikai és helyreállító sebészet
  • Általános sebészet
  • Szájsebészet

A felhasználók a tartozékok széles választékát használhatják a műtéti beavatkozásokhoz. Többféle kézidarab és végdarab jól használható a szabadkézi sebészetben. A Truscan szkenner a hagyományos és frakcionális plasztikai lézeres beavatkozásokhoz alkalmazható. A Truescan szkennert mikromanipulátorral összekapcsolva mikrosebészeti műtéteket lehet elvégezni mikroszkóp alatt nagy pontossággal.

Letölthető katalógusok:

 

               

   Fül-orr-gégészet              Bőrgyógyászat                     Nőgyógyászat                    Szájsebészet

                                                       

 

 

 


Parse error: syntax error, unexpected '?', expecting end of file in /var/www/lasram/data/www/lasram.hu/stat/var/access.php on line 293